Adverteren op Instagram

Instagram is vooral populair onder jongeren en jong-volwassenen (tot 40 jaar). Zij gebruiken dit medium steeds vaker om hun beeld van de wereld te delen met de rest van de wereld. Dit biedt u als ondernemer ongekende mogelijkheden. Door te adverteren op Instagram zet u uw bedrijf vol in the picture. U krijgt direct toegang tot een doelgroep die zich anders lastig laat “vangen”.

Zet uw bedrijf strategisch ‘in the picture’

Liber Media helpt u graag met uw social media-strategie. Een slim getimede advertentiecampagne of een opvallende tone of voice die zich op het juiste moment laat horen doen wonderen. U merkt het direct aan het aantal bezoekers of downloads op uw website. En uw webshop-verkopen gaan meteen in de lift.

Wij weten precies hoe online marketing werkt. Als social media-professionals heeft Liber Media alle kennis en kunde in huis om uw potentiële klant of sollicitant doelgericht en effectief te bereiken.

Combineer diverse kanalen: 1 + 1 = 3

Ook een combinatie met andere kanalen, zoals Facebook, is mogelijk. Daarbij verzorgen wij op zo’n subtiele wijze retargeting, dat u bij uw doelgroep onder de aandacht blijft zonder te irriteren.

Wilt u exact inzoomen op een specifieke regio, woonplaats of doelgroep? Wij zetten de juiste middelen in, waarmee dat gegarandeerd lukt. Maak gebruik van onze expertise en merk het verschil!

 

CTA: Bereik uw klanten via Instagram met een doelgerichte advertentie. Maken wij u nieuwsgierig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!